Sinds 1998 Eén totaal oplossing Corporate IT Partner

Blade Servers

Blader Servers

Ervaar de ultieme efficiëntie en schaalbaarheid met onze Blade server oplossingen, speciaal ontworpen om te voldoen aan de complexe IT-behoeften van moderne ondernemingen.

Bij Wetec begrijpen we dat bedrijven op zoek zijn naar geavanceerde technologieën die hen in staat stellen om sneller te innoveren, kostenefficiënt te opereren en flexibel te reageren op veranderende bedrijfsbehoeften. Daarom bieden we Blade server oplossingen die de perfecte combinatie bieden van hoge prestaties, ruimtebesparing en schaalbaarheid, om zo de IT-infrastructuur van uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Blade servers zijn ontworpen om te passen in modulaire behuizingen, waarbij meerdere servers worden gecombineerd in een enkele chassis. Dit resulteert in een aanzienlijke ruimtebesparing, vereenvoudigd beheer en verbeterde energie-efficiëntie. Met hun krachtige processors, geavanceerde virtualisatiecapaciteiten en hoge mate van schaalbaarheid, bieden onze Blade server oplossingen de rekenkracht en flexibiliteit die nodig zijn om te voldoen aan de groeiende eisen van moderne ondernemingen.

Daarnaast bieden Blade servers uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden en ondersteuning voor diverse opslagopties, waardoor ze ideaal zijn voor gevirtualiseerde omgevingen, data-intensieve applicaties en Cloud gebaseerde workloads. Met geavanceerde beheertools en automatiseringsopties kunnen uw IT-teams de serverinfrastructuur efficiënt beheren en de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw bedrijfskritieke systemen waarborgen.

Bij Wetec streven we ernaar om innovatieve en hoogwaardige serveroplossingen te leveren die uw bedrijf helpen excelleren. Middels Blade servers bieden we niet alleen de prestaties en schaalbaarheid die u nodig heeft, maar ook de betrouwbaarheid en flexibiliteit om aan de meest veeleisende IT-vereisten te voldoen.

IT Beheer door Wetec

  • Kennis en kwaliteit, sinds 1998
  • Eén IT totaal oplossing
  • Dé Corporate IT Partner
  • Ruime projectmanagement ervaring
  • Bewezen effectief contractbeheer
  • Partner van een groot aantal Multinationals
  • Voordelige levering van alle A-merken Hardware

Onze referenties

Goof Weerts

Wenst u meer informatie of advies?

Ontdek de mogelijkheden en laat ons u helpen bij het ontwerpen en implementeren van een geavanceerde serverinfrastructuur die uw bedrijf naar nieuwe hoogten brengt. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen bij het realiseren van uw zakelijke doelen.

0495 – 452640

Stuur een e-mail