Sinds 1998 Eén totaal oplossing Corporate IT Partner

Servers

Servers

Een Server is een cruciaal onderdeel binnen iedere IT infrastructuur. Naast het kunnen leveren, onderhouden en beheren van een grote diversiteit van high-end servers van de vooraanstaande A-merken biedt Wetec diverse Virtualisatie en consolidatie oplossingen. De  virtualisatie- en consolidatie oplossingen van Wetec voorkomen serveruitval, reduceren de totale kosten, en verhogen de algemene prestaties, de flexibiliteit, de beschikbaarheid en energie-efficiëntie.

Met de Wetec virtualisatie oplossingen kunnen applicaties en systemen worden geconsolideerd, alle systeemmiddelen worden gevirtualiseerd met als resultaat een meer flexibele en slagvaardige infrastructuur. Geplande downtimes worden hiermee teruggebracht en ICT-beheerders kunnen ‘live’ virtuele machines (VMs) verplaatsen zonder dat gebruikers hiervan hinder ondervinden.

Aan de hand van sparringsessies, een audit en een 0-meting leveren de specialisten van Wetec een “global infrastructuur verbeter concept”. Dit wordt vertaald naar een technisch ontwerp en maken een investeringsvoorstel inclusief TCO berekening, waarbij er rekening wordt gehouden met toekomstige groei, ontwikkeling en innovatie. Wetec evert vervolgens de benodigde infrastructuurcomponenten en verzorgt indien gewenst de technische en functionele implementatie. Tevens verzorgt Wetec alle benodigde training om de beheerorganisatie zo efficiënt mogelijk te maken.

IT Beheer door Wetec

  • Kennis en kwaliteit, sinds 1998
  • Eén IT totaal oplossing
  • Dé Corporate IT Partner
  • Ruime projectmanagement ervaring
  • Bewezen effectief contractbeheer
  • Partner van een groot aantal Multinationals
  • Voordelige levering van alle A-merken Hardware

Onze referenties

Goof Weerts

Wenst u meer informatie of advies?

Onze adviseurs vertellen graag alles over de mogelijkheden van onze serverproducten en diensten. Neem hiervoor contact met ons op.

0495 – 452640

Stuur een e-mail