Sinds 1998 Eén totaal oplossing Corporate IT Partner

Externe (project)ondersteuning

Externe (project)ondersteuning

Bent u op zoek naar ervaren IT-professionals om uw team tijdelijk en projectmatig te versterken, maar heeft u moeite om de juiste mensen te vinden? Of heeft u tijdelijk extra mankracht nodig voor een specifiek project? Wij kunnen u hierbij helpen!

Wetec biedt u een betrouwbare en flexibele oplossing voor uw IT-uitdagingen. Wij beschikken over een groot netwerk van ervaren IT-professionals die graag bij u aan de slag gaan. Of het nu gaat om softwareontwikkeling, systeembeheer, data-analyse of projectmanagement, wij hebben de juiste mensen voor u beschikbaar.

Onze projectondersteuning biedt u tal van voordelen. Zo hoeft u zelf niet op zoek te gaan naar geschikte kandidaten en is er direct ondersteuning van hoge kwaliteit. Bovendien kunt u snel extra mankracht inschakelen voor projecten of piekmomenten, zonder dat u zich hoeft te bekommeren om de administratieve rompslomp die daarbij komt kijken.

Onze IT-professionals zijn niet alleen technisch sterk, maar ook communicatief vaardig en klantgericht. Zij passen zich gemakkelijk aan uw bedrijfscultuur en werkwijze aan en zorgen voor een naadloze integratie in uw team. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw core business, terwijl wij zorgen voor de nodige IT-ondersteuning.

Wilt u meer weten over deze dienst? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze.

IT Beheer door Wetec

  • Kennis en kwaliteit, sinds 1998
  • Eén IT totaal oplossing
  • Dé Corporate IT Partner
  • Ruime projectmanagement ervaring
  • Bewezen effectief contractbeheer
  • Partner van een groot aantal Multinationals
  • Voordelige levering van alle A-merken Hardware

Onze referenties

Goof Weerts

Wenst u meer informatie of advies?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.

0495 – 452640

Stuur een e-mail