Sinds 1998 Eén totaal oplossing Corporate IT Partner

IDS en IPS

Intrusion Detection System (IDS) en Intrusion Prevention System (IPS)

Beveilig uw bedrijfsnetwerk met geavanceerde IDS en IPS oplossingen.

In de moderne digitale wereld, waar cyberdreigingen voortdurend evolueren, is het essentieel om uw bedrijfsnetwerk te beschermen tegen indringers en kwaadwillende aanvallen. Bij Wetec begrijpen we de uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd en daarom bieden we geavanceerde Intrusion Detection System (IDS) en Intrusion Prevention System (IPS) oplossingen om uw netwerk te beveiligen.

Onze IDS-oplossingen bieden real-time monitoring en detectie van verdachte activiteiten in uw netwerk. Ze identificeren en rapporteren ongeautoriseerde toegangspogingen, kwaadaardige software en andere afwijkingen die kunnen duiden op een mogelijke inbraak. Met onze IDS kunt u snel reageren op bedreigingen en potentiële inbreuken detecteren voordat ze schade kunnen veroorzaken.

Daarnaast bieden onze IPS-oplossingen actieve bescherming door verdachte activiteiten direct te blokkeren en te voorkomen dat ze uw netwerk kunnen binnendringen. Met geavanceerde technologieën zoals gedragsanalyse, signature matching en anomaliedetectie, bieden onze IPS-oplossingen een krachtige verdediging tegen geavanceerde aanvallen en malware.

Bij Wetec streven we ernaar om u volledige gemoedsrust te bieden als het gaat om de beveiliging van uw netwerk. Onze IDS en IPS oplossingen worden afgestemd op uw specifieke behoeften en zijn eenvoudig te implementeren en te beheren. Onze deskundige team staat altijd klaar om u te ondersteunen bij het monitoren, analyseren en reageren op beveiligingsincidenten.

Bescherm uw bedrijfsnetwerk tegen de toenemende dreigingen met onze geavanceerde IDS en IPS oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen om een solide verdedigingslinie op te bouwen en uw bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen en inbreuken.

IT Beheer door Wetec

  • Kennis en kwaliteit, sinds 1998
  • Eén IT totaal oplossing
  • Dé Corporate IT Partner
  • Ruime projectmanagement ervaring
  • Bewezen effectief contractbeheer
  • Partner van een groot aantal Multinationals
  • Voordelige levering van alle A-merken Hardware

Onze referenties

Goof Weerts

Wenst u meer informatie of advies?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.

0495 – 452640

Stuur een e-mail