Menu

Hardware installatie

    hardware
  • Levering van apparatuur van gerenommeerde A-merken als HP, Dell, Cisco en IBM
  • Wi-Fi netwerk installatie en beveiliging
  • Advies over fysieke data opslag
Wetec Solutions is niet alleen gespecialiseerd in netwerkbeheer, wij helpen u ook graag met uw hardware benodigdheden. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met de keuze van de juiste pc’s en laptops voor uw bedrijf en kunnen wij printers en andere randapparatuur installeren. Ook de aanleg van Wi-Fi netwerken behoort tot onze mogelijkheden.

Hardware keuze
Ieder bedrijf heeft zijn eigen specifieke wensen op IT gebied, wij helpen u graag met het kiezen van de juiste apparatuur, hierbij kijken wij natuurlijk naar de gebruikers, de software, mobiliteit en natuurlijk naar uw budget.

Installatie van computers en randapparatuur
Ook met de fysieke installatie van een server, extra pc of de installatie van een nieuwe laptop kunnen we helpen net als met bijvoorbeeld het aansluiten van een nieuwe printer op uw netwerk. We zorgen ervoor dat al uw apparatuur feilloos op elkaar afsluit, totale ontzorging van uw IT omgeving!

Wi-Fi netwerk installatie en beveiliging
Steeds meer bedrijven besluiten kiezen voor een Wi-Fi netwerk, wij helpen u graag met de juiste hardware keuze, installatie en beveiliging, zodat gebruikers mobiel kunnen blijven terwijl uw data veilig blijft.

Advies fysieke data opslag
De opslag van uw gegevens moet niet alleen veilig zijn, maar ook toegankelijk en betaalbaar. Over het juiste fysieke beheer van uw data en back-ups adviseren wij u graag, of het nu gaat over type systemen, harde schijf apparatuur of Cloud opslag, wij helpen u graag met de juiste beslissing, installatie en beheer van gegevensdragers. Wilt u meer weten? neem dan contact met ons op.

CONTACT

Wetec Enterprise IT

Schoutlaan 12

6002 EA  Weert

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetec Solutions

Rodestraat 19

6286 AV Wittem

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven
Naar beneden