Menu

Cloud werkplek

 • Ongelimiteerde toegang tot je data
 • Flexibiliteit
 • Veiligheid
 • Werken waar je wilt, wanneer je wilt

Wetec Solutions leveranciers van Cloud solutions:
De Cloud, een redelijk nieuwe term voor een snel groeiend fenomeen in IT, toch weet niet iedereen precies wat het nu eigenlijk inhoud, wij van Wetec Solutions zijn ook leveranciers van Cloud solutions, dus we doen dit graag voor u uit de doeken.

Wat is Cloud Computing?
De centrale onderdelen van een ICT-omgeving -servers, besturingssystemen, applicaties- bevinden zich bij CLOUD Computing buiten de deur, bijvoorbeeld in het data center van een van onze toegewijde Nederlandse ICT-leveranciers. Dit center is verbonden met het internet. Gebruikers maken via internet verbinding met hun bedrijfssystemen. Lokaal zijn alleen nog eenvoudige computersystemen en randapparatuur zoals printers nodig.

  Wat zijn de voordelen van cloud computing?
 1. Flexibiliteit: u betaalt per gigabite opslag, dus uw kosten blijven in proportie met het gebruik
 2. Het systeem is 24 uur beschikbaar, dus niemand is meer afhankelijk van kantoortijden – Het Nieuwe Werken!
 3. Geen zorgen meer over back-up procedures of uitvallende harde schijven; uw data staat veilig in het beveiligde data-centrum. Zelfs bij brand, diefstal of waterschade op uw eigen locatie blijft uw data veilig, onze data centers voldoen aan de ISO 27001 standaard voor informatiebeveiliging.
 4. Ongelimiteerde data toegang: u kunt uw werk doen, onafhankelijk van de locatie en zonder dat u gebonden bent aan plaats en tijd.
 5. Is de Cloud veilig?
  Uw data is veilig, niet alleen staat uw data op zeer geavanceerde servers in Nederland en vallen dus onder de Nederlandse wetgeving, de fysieke locaties zijn streng bewaakt en speciaal ontworpen om calamiteiten te voorkomen. Ook waakt een team van specialisten 24/7 over de apparatuur en de infrastructuur. Sterker nog, uit onderzoek is gebleken dat 80% van de grote bedrijven in de USA overweegt om ‘de Cloud’ te gebruiken voor hun belangrijke data. Voor extra veiligheid kunt u uw data eerst versleutelen, ook hier kunnen wij u graag me helpen.

  Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen van Cloud Solutions hieronder ziet u nog enkele cloud applicaties die wij voor u kunnen regelen. Wilt u weten hoe wij een passende oplossing voor u kunnen leveren? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de specifieke voordelen voor u en hoe we maatwerk op het gebied van Cloud applicaties kunnen leveren.

CONTACT

Wetec Enterprise IT

Schoutlaan 12

6002 EA  Weert

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetec Solutions

Rodestraat 19

6286 AV Wittem

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven
Naar beneden