Menu

Essent: Klant aan het woord

“Als energieleverancier stellen wij hoge eisen aan de mensen en bedrijven waarmee wij samenwerken.”

Al sinds een paar jaar behoort Essent tot een van de vaste klanten van Wetec. Ton Rijnen, Service Manager Fleet Control, is onze contactpersoon. We spraken hem over zijn werk en samenwerking met Wetec.


U bent werkzaam bij Essent als Service Manager Fleet Control, wat houdt dat in?
“Ik houd mij bezig met het bewaken van het service level agreements (SLA) tussen Essent Fleet Control en haar leveranciers. Afspraken over bijvoorbeeld de beschikbaarheid van systemen, het oplossen van storingen. Deze worden vastgelegd in een SLA-document. Aan de hand van dit afsprakendocument wordt gekeken of de leverancier zich aan de afspraken houdt.”

Hoe is de samenwerking met Wetec tot stand gekomen?
“Onze ‘single point of contact’ is Ciber, via hen zijn we in contact gekomen met Wetec. De eerste keer dat ik Wetec aan het werk zag, was tijdens een verhuizing. Een project met een grote tijdsdruk. Er was een verhuisbedrijf ingehuurd gespecialiseerd in het verhuizen van servers en dergelijke. Maar het demonteren en inpakken duurde allemaal erg lang. Wetec heeft toen het heft in eigen handen genomen en ging efficiënter en sneller te werk. Ik vond het erg prettig dat zij het initiatief namen en adequaat handelden.”

Wat houdt de samenwerking met Wetec precies in?
“De twee mannen van Wetec zijn voor mij Theo Goossens en Sanders Hermans. Zij verzorgen voor ons werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het installeren en configureren van servers. Als er nieuwe apparatuur binnenkomt, soms via Wetec soms via een andere leverancier, moet deze ingepast en ingehangen worden. Wetec doet dat en verzorgt ook de bekabeling, het ‘patchen’. Zij doen dit uitstekend.”

Hoe zou u de samenwerking met Wetec willen kenmerken?
“Als een goede samenwerking. Wetec is zeer pragmatisch ingesteld. Dat is fijn, want zo ben ik ook. Zij denken ook mee. Als energieleverancier stellen wij hoge eisen aan de mensen en bedrijven waarmee wij samenwerken. Ze moeten allemaal gecertificeerd zijn. Wetec is dat, sterker nog, zij zijn volledig gecertificeerd en dat hebben ze zelf gedaan. Zij hebben niet gewacht tot de vraag kwam, maar hebben zelf het initiatief genomen. Het is fijn dat Wetec met je meedenkt en niet als een blind paard te werk gaat. Ze komen zelf met goede ideeën.”

CONTACT

Wetec Enterprise IT

Schoutlaan 12

6002 EA  Weert

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetec Solutions

Rodestraat 19

6286 AV Wittem

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven
Naar beneden