Menu

Voorkom een DDOS aanval met Junos DDOS Secure !

Steeds vaker worden organisaties geconfronteerd met DDOS aanvallen. Vaak wordt DDOS verkeer onterecht verward met hacking. Dit zijn twee verschillende aandachtspunten, die wel tegelijkertijd kunnen plaatsvinden. Daarom is het belangrijk om op een intelligente manier het goede van het ongewenste verkeer te scheiden.

 

Junos DDOS Secure detecteert en stopt afwijkend verkeer zodat het goede verkeer voorrang krijgt.  Het afwijkende verkeer hoeft niet altijd een grote datastroom te zijn, maar kan ook verkeer zijn dat veel capaciteit vergt van de server. Denk hierbij aan poging die ingewikkelde berekeningen op de server veroorzaakt (slow and low DDOS), waardoor de server overbelast raakt.

 

De huidige oplossingen in de markt gaan alleen in op het volume van verkeer en het passeren van drempelwaarden. Dit is een traditionele manier om het kwaadaardige verkeer om te leiden, maar het probleem wordt hierdoor slechts gedeeltelijk opgelost. Met als ongewenst effect dat  het goede verkeer de website ook niet meer kan bereiken. Junos DDOS Secure, wordt inline geplaatst aan de voorzijde van de betreffende webservers en houdt het verkeer van en naar de servers in de gaten.

 

Met Junos DDOS Secure wordt er o.a. gekeken naar responsetijden van de ontvangende webserver & resources, als een aanval niet resulteert in een overmatige belasting  van de website hoeft verkeer niet speciaal behandeld te worden en zijn er dus ook geen ongewenste neveneffecten.

 

Daarnaast kijkt Junos DDOS Secure of het verkeer naar een website handmatig  of machinaal plaatsvindt. De kenmerken van handmatig zijn o.a. klikgedrag en regelmaat.  Een botnet of script zijn voorbeelden van een machinale verkeerstroom. Op basis van het bezoekers gedrag wordt een profiel samengesteld waarop gefilterd kan worden.

 

Indien er overmatige belasting plaatsvindt, zodanig dat de servers hier hinder van ondervinden, word het verkeer gedempt wat niet als normaal bestempeld word. Een ander groot voordeel van Junos DDOS Secure is dat de oplossing zelflerend is en er geen specifieke kennis voor nodig is om te installeren en bij te houden.

CONTACT

Wetec Enterprise IT

Schoutlaan 12

6002 EA  Weert

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetec Solutions

Rodestraat 19

6286 AV Wittem

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven
Naar beneden