Menu

Adobe® Creative Cloud™ voor teams

Wat is Adobe® Creative Cloud™ voor teams?
Stel je voor dat je team altijd over de beste tools zou beschikken. Hoeveel tijd zou u kunnen besparen door bestanden op elk apparaat naadloos te delen?

Adobe® Creative Cloud™ voor teams is een doorlopend lidmaatschap dat bedrijven en teams niet alleen de volledige set professionele creatieve gereedschappen van Adobe biedt, maar ook updates en upgrades van functies zodra ze beschikbaar zijn, 100 GB aan cloudopslag per gebruiker, online services om content te publiceren en bestanden te delen, en nog veel meer. Creative Cloud voor teams wordt centraal aangekocht en beheerd, zodat organisaties makkelijker dan ooit hun software-investering kunnen beheren.

Voor slechts € 785,- per jaar (Engelse versie) heeft u toegang tot de volledige Master Collection + een groot aantal andere diensten en services, zoals bijvoorbeeld Adobe Muse, Adobe Edge, Adobe TypeKit en PhoneGap en Adobe's eigen CMS/CRM/Hosting Platform Adobe Business Catalyst. Verder biedt de Creative Cloud plugins voor de Adobe Touch apps (Android en iPad), deze laatste apps zijn niet bij de prijs inbegrepen.


Wat is het verschil tussen Adobe® Creative Cloud™ en Adobe® Creative Cloud™ voor teams?
Adobe® Creative Cloud™ kan alleen worden afgesloten door individuen. Het abonnement is NIET overdraagbaar. Adobe® Creative Cloud™ kan alleen via adobe.com worden afgesloten en dient betaald te worden met een creditcard. Houder van een Adobe® Creative Cloud™ abonnement dient maandelijks zijn creditcard afschrijving goed te keuren ook al heeft hij een abonnement voor een jaar afgesloten.

Adobe® Creative Cloud™ voor teams wordt afgesloten door een bedrijf. Dit abonnement is in tegenstelling tot Adobe® Creative Cloud™ Individual, niet gelieerd aan een persoon maar aan het bedrijf. Sluit u bijv. zo'n abonnement af voor 5 werkplekken, dan mogen 5 medewerkers met de software werken. Het Adobe® Creative Cloud™ voor Teams abonnement is gewoon via WETEC te bestellen. Levering en facturering gebeurt op de gebruikelijke wijze.

CONTACT

Wetec Enterprise IT

Schoutlaan 12

6002 EA  Weert

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetec Solutions

Rodestraat 19

6286 AV Wittem

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven
Naar beneden