Menu

Missie & Visie

Missie
Wetec Enterprise ITziet het als haar ‘opdracht’ om middelgrote tot grote ondernemingen en non-profit organisaties te adviseren en te ondersteunen bij hun streven naar versterking van de concurrentiepositie door middel van het rationaliseren en optimaliseren van de ICT-infrastructuur. Wetec is dé specialist op het gebied van professionele ICT-infrastructuren met focus op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met optimale gebruikerservaring.

Klanten van Wetec zijn actief in alle sectoren van de samenleving; het zijn zowel bedrijven actief op de vrijemarkt alsook non-profitorganisaties in de gezondheidszorg, educatie, lokale- en rijksoverheid.

Bij Wetec staat de klant voorop, wij hebben ons werk pas goed gedaan als onze klanten tevreden zijn. We bieden u de zekerheid dat u het beste uit uw bedrijfsvoering haalt, door de juiste keuze en inrichting van uw ICT omgeving. Daarvoor maken we de vertaalslag van complexe materie naar concrete oplossingen en helpen u zo om grip te krijgen om de complexiteit van ICT.

Visie
Wetec is een Enterprise IT dienstverlener die zijn klanten in staat stelt hun visie te realiseren middels het bieden van op maat gemaakte ICT infrastructuur oplossingen. De consultants van Wetec begrijpen welke invloed uw ICT-omgeving heeft op uw organisatie, daarom bouwen wij graag samen met u aan toekomstvaste en kostenefficiënte ICT-oplossingen voor het ongestoorde verloop van uw bedrijfsprocessen. Wetec is altijd al een onderneming geweest die zijn verantwoordelijkheid neemt en die voortdurend zoekt naar nieuwe oplossingen.

CONTACT

Wetec Enterprise IT

Schoutlaan 12

6002 EA  Weert

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetec Solutions

Rodestraat 19

6286 AV Wittem

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven
Naar beneden