Menu

Virtualisatie & Consolidatie

Vandaag de dag worden steeds hogere eisen gesteld aan beschikbaarheid, betrouwbaarheid, functionaliteit en schaalbaarheid van de ICT-Infrastructuur. ICT-organisaties worden regelmatig geconfronteerd met een sterke groei van het aantal gebruikers, ICT Resources en de daarbij behorende kosten. Deze groei vindt vaak plaats in een gedistribueerde omgeving.

Zelfs met de beste architectuurplannen, kan er complexiteit in de infrastructuur ontstaan door bijvoorbeeld fusies en overnames, nieuwe applicaties, ongeanticipeerde groei, globalisering, veranderende wet- en regelgeving en organisatorische invloeden. Complexiteit manifesteert zich als het aantal servers, storage-omgevingen en desktops toenemen. Datacenters groeien omdat het in eerste instantie goedkoper en gemakkelijker lijkt om een paar servers of storage-omgevingen toe te voegen om snel aan de nieuwe vraag te kunnen voldoen, dan om de volledige infrastructuur opnieuw te onderzoeken. Uiteindelijk kan de onbelemmerde groei aanzienlijke gevolgen hebben: meer vloer- en rackruimte, meer energie, meer koel behoefte, toename van netwerk interfaces, data opslag en administratieve middelen. Dit soort complexiteit leidt tot inefficiëntie. Veel organisaties treffen daarom maatregelen om de complexiteit van de ICT-infrastructuur te reduceren door gebruik te maken van consolidatie en virtualisatie oplossingen.

De consolidatie en virtualisatie oplossingen van WETEC zijn gericht op het optimaliseren van de ICT-infrastructuur en het reduceren van operationele kosten.

Interesse?
Voor meer informatie neemt u contact op met Weerts Technology B.V. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , +31 (0) 495 - 45 26 40).

CONTACT

Wetec Enterprise IT

Schoutlaan 12

6002 EA  Weert

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetec Solutions

Rodestraat 19

6286 AV Wittem

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven
Naar beneden