Menu

Storage Virtualisatie & Consolidatie

Een gedegen storage omgeving is een essentieel onderdeel van uw ICT infrastructuur en organisatie, WETEC adviseert u hierin. Iedere situatie vergt zijn eigen specifieke oplossingen met zijn specifieke kenmerken; Performance, Schaalbaarheid, Beschikbaarheid, allemaal specifieke kenmerken van een storage oplossing. WETEC brengt samen met u de wensen in kaart en zoekt daarbij de geschikte storage oplossing. Of dit nu op basis producten van HP, Dell, Netapp, EMC, Sun of IBM is, WETEC kijkt samen met uw ICT afdeling welke oplossing het meest geschikt is in uw situatie.

Momenteel zijn bedrijven zoekende naar een efficiëntere en effectievere manier van informatie beheren. Door een gemiddelde groei van circa 50% aan storagebehoefte per jaar, is kostenbeheersing een belangrijk punt geworden binnen de ICT afdelingen. WETEC zoekt naar een storage oplossing welke past bij uw onderneming en zorgt voor beheersbare kosten voor zowel blockdata als filedata, SAN danwel NAS storage.

Storagevirtualisatie maakt het mogelijk om verschillende typen en merken storage te combineren zonder dat de gebruiker dit merkt. De gebruiker of de server communiceert met de virtualisatielaag. Alle onderliggende beschikbare storage wordt vanuit hier gecontroleerd en aangestuurd. Dankzij Storagevirtualisatie kunt u een uitwijksysteem gebruiken van een ander merk dan het primaire systeem. Er kan worden gekozen om tussen de primaire en secondaire zijde asynchrone of synchrone replicatie toe te passen. Hierdoor kunnen heterogene storagenetwerken worden opgebouwd.

Deze eenvoud vertaalt zich in een lagere TCO (Total Cost of Ownership) en een verhoogde effectiviteit.

    Waarom storage virtualisatie & consolidatie?
  • Vereenvoudigd beheer
  • Geplande en ongeplande downtijd reduceren
  • Additionele storage is eenvoudiger beschikbaar te stellen
  • Mogelijkheid voor Automated Tiering, geoptimaliseerd gecombineerd gebruik van duurdere en goedkopere harde schijven ten behoeve van data opslag
  • Totale opslag efficiënter gebruiken
  • Eenvoudige datamigratie

Interesse?
Voor meer informatie neemt u contact op met Weerts Technology B.V. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , +31 (0) 495 - 45 26 40).

CONTACT

Wetec Enterprise IT

Schoutlaan 12

6002 EA  Weert

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetec Solutions

Rodestraat 19

6286 AV Wittem

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven
Naar beneden