Menu

Server Virtualisatie & Consolidatie

Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan beschikbaarheid, uitval wordt niet langer getolereerd. Door te gaan virtualiseren beschikt u over de mogelijkheid om de beschikbaarheid en betrouwbaarheid te verhogen door zo efficient mogelijk gebruik te maken van de beschikbare ICT Resources en de belasting te verdelen over meerdere fysieke platformen. Virtualisatie en consolidatie helpen u bij het reduceren van de totale kosten, terwijl de algemene prestaties, de flexibiliteit, de beschikbaarheid en energie-efficiëntie worden verbeterd.

Flexibiliteit
De virtualisatie oplossingen helpen bij het verhogen van de bezettingsgraden, het reduceren van zowel de geplande als ongeplande downtimes en het beter kunnen voldoen aan service levels van de bedrijfskritische ICT-diensten. Met onze virtualisatie oplossingen kunnen applicaties en systemen worden geconsolideerd, alle systeemmiddelen worden gevirtualiseerd met als resultaat een meer flexibele en slagvaardige infrastructuur. Geplande downtimes worden eveneens drastisch teruggebracht. ICT-beheerders kunnen zelfs ‘live’ virtuele machines (VMs) verplaatsen zonder dat gebruikers hiervan hinder ondervinden.

Aan de hand van sparringsessies analyseren wij op locatie gezamenlijk uw huidige server infrastructuur, komen we tot een "global infrastructuur verbeter concept". Dit wordt vertaald naar een technisch ontwerp en maken een investeringsvoorstel inclusief TCO berekening, waarbij we rekening houden met de groei van uw bedrijfsvoering. WETEC levert u vervolgens de benodigde infrastructuurcomponenten en verzorgt indien gewenst de technische en functionele implementatie. WETEC kan u ondersteunen met trainingen om uw beheerorganisatie zo efficient mogelijk te maken.

WETEC biedt u een optimale virtualisatie en consolidatie oplossing, welke volledig is afgestemd op de specifieke eisen en wensen van uw bedrijf.

Interesse?
Voor meer informatie neemt u contact op met Weerts Technology B.V. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , +31 (0) 495 - 45 26 40).

CONTACT

Wetec Enterprise IT

Schoutlaan 12

6002 EA  Weert

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetec Solutions

Rodestraat 19

6286 AV Wittem

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven
Naar beneden