Menu

Desktop Virtualisatie

De complexiteit van desktopbeheer en kantoorapplicaties neemt snel toe en het vergt steeds meer tijd om deze omgevingen te beheren. Kosten, compatibiliteit, beveiliging en flexibiliteitproblemen zijn veel voorkomende uitdaginen voor ICT afdelingen. WETEC levert verschillende oplossingen voor het realiseren van Desktop Virtualisatie, Thin Client beheer en Software Provisioning met als streven om de eindgebruiker dienstverlening te vereenvoudigen en daarmee uw beheerskosten te reduceren. WETEC helpt u de kwaliteit van uw dienstverlening te verhogen en de risico’s binnen de ICT beter beheersbaar te maken.

Desktop Virtualisatie is het gebruik van virtuele machines waarbij meerdere gebruikers middels een internet verbinding inloggen op een centrale server en daarbij een volledige geïndividualiseerde persoonlijke desktop behouden. Deze centrale server kan fysiek binnen het bedrijf zelf staan maar kan ook binnen een datacenter geplaatst zijn. De gebruikers van de virtuele desktops kunnen verspreid zijn over de hele wereld, maar zijn allemaal aangesloten op de centrale server door middel van hun eigen LAN of WAN netwerk.

Desktop Virtualisatie bied diverse voordelen ten opzichte van het traditionele systeem waarbij elke PC volledig zelfstandig werkt met zijn eigen besturingssysteem, applicaties en randapparatuur. De totale kosten voor ICT kunnen worden verlaagd omdat resources kunnen worden gedeeld en worden toegewezen op basis van de vraag van de gebruiker. De integriteit van data wordt gehandhaafd omdat er back-ups worden gemaakt binnen het datacenter. Software conflicten worden geminimaliseerd omdat het aantal programma's op de PC van de gebruiker kleiner is.

Ondanks dat de middelen worden gedeeld kunnen gebruikers wel aanpassingen doen aan hun eigen desktop op basis van hun behoeften. Hierdoor heeft desktop virtualisatie een verbeterde flexibiliteit ten opzichte van het eenvoudigere client / server paradigma.

    Waarom Desktop virtualisatie?
  • Vereenvoudigd beheer
  • Kosten reductie Hardware & Beheer
  • Betere ‘data’-beveiliging
  • Eenvoudiger en meer gestandaardiseerde werkplek hardware

Interesse?
Voor meer informatie neemt u contact op met Weerts Technology B.V. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , +31 (0) 495 - 45 26 40).

CONTACT

Wetec Enterprise IT

Schoutlaan 12

6002 EA  Weert

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetec Solutions

Rodestraat 19

6286 AV Wittem

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven
Naar beneden