Menu

Onderhoudscontract

Naast onze eerder beschreven producten, oplossingen en diensten biedt WETEC u tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van professionele service en support mogelijkheden van de diverse fabrikanten. Daarbij betreft het zowel diensten voor afhandeling van garantie, hardware onderhoudsdiensten en software onderhoudsdiensten. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van de installatie, startup, implementatie en migratie diensten van onder andere HP, Dell, Cisco en vele anderen.

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden treft u onderstaand een beschrijving aan van diensten welke wij u als officiële HP Preferred partner kunnen aanbieden.

CarePack Services De HP CarePack Services zijn kant-en-klare uitbreidingen van de garantie en ondersteuning op HP hard- en software. Met HP CarePack services verlengt u bijvoorbeeld de garantie van één naar drie jaar, verhoogt u het service niveau van Next Business Day (NBD) naar 4-Uur respons of regelt u additionele software ondersteuning.

Hardware & Software Support Services Naast de kant-en-klaar verkrijgbare CarePack Services biedt WETEC ook ondersteuning op maat in de vorm van Support Overeenkomsten. U krijgt dan één enkele Overeenkomst voor alle Hard- en Software waarvoor u (extra) ondersteuning wenst. Het voordeel van deze overeenkomst is dat u, in tegenstelling tot CarePacks, tijdens de looptijd wijzigingen kunt aanbrengen in bijvoorbeeld aantallen en omvang van de producten en serviceniveaus. Tevens kunt u de betalingsvorm kiezen die het beste bij u past.

Startup & Implementatie Services HP Startup & Implementatie Services helpen u met het correct en snel installeren, configureren van uw nieuw aangeschafte HP producten. Indien u gebruik maakt van HP Startup & Implementatie Services wordt u, waar nodig, door HP Professionals geassisteerd bij de verschillende stappen van de implementatie zodat u vanaf het begin kunt profiteren van de best mogelijke prestaties, ook daar waar het complexe en unieke infrastructuren betreft.

Interesse?
Voor meer informatie neemt u contact op met Weerts Technology B.V. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , +31 (0) 495 - 45 26 40).

CONTACT

Wetec Enterprise IT

Schoutlaan 12

6002 EA  Weert

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetec Solutions

Rodestraat 19

6286 AV Wittem

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven
Naar beneden