Menu

IT trainingen

WETEC verzorgt vaardigheidstrainingen in open en maatwerk vorm ten behoeve van de softskills van uw IT professionals.

Klanten vinden dat het beter moet, budgethouders vinden dat het voor minder moet en medewerkers vinden dat het met meer moet. Oftewel: de efficiency én de kwaliteit van de ICT-afdeling moeten beter. WETEC levert daar een belangrijke bijdrage aan. Onder meer door tijdens trainingen voldoende aandacht te besteden aan de vaardigheden, de ‘soft-skills’ van de medewerkers.

Trainers uit de praktijk
De kracht van de trainingen van WETEC zit in het feit dat ze worden gegeven door mensen uit het veld. Onze trainers zijn ICT-specialisten en consultants die nog regelmatig ondervinden hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Omdat we bij verschillende grote bedrijven in de keuken mogen kijken, leren we van onze klanten wat in bepaalde situaties goed werkt en wat minder goed.

Open inschrijving én Maatwerk
De trainingen van WETEC kunnen zowel op maat als op basis van open inschrijving worden afgenomen. Met name grotere opdrachtgevers die meerdere deelnemers afvaardigen kiezen voor een maatwerktraining, waarbij ze zelf cases kunnen aandragen en de training volledig kunnen toespitsen op de eigen praktijksituatie.

Opvolgtrajecten
Opvolgtrajecten – in de vorm van terugkomdagen en ‘coaching on the job’ – zorgen ervoor dat het geleerde ook daadwerkelijk beklijft. Professionalisering van de dienstverlening van de IT-afdeling, daar is het ons met al onze trainingen om te doen.

Interesse?
Voor meer informatie neemt u contact op met Weerts Technology B.V. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , +31 (0) 495 - 45 26 40).

CONTACT

Wetec Enterprise IT

Schoutlaan 12

6002 EA  Weert

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetec Solutions

Rodestraat 19

6286 AV Wittem

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven
Naar beneden