Menu

Consultancy

De vraag naar professionele ondersteuning bij bijvoorbeeld bedrijfskritische processen, veranderingsprocessen en ⁄ of kwaliteitszorg neemt toe. WETEC biedt u ervaren professionals die uw visie, doelstellingen en processen koppelen aan de informatiestrategie en IT. Zij slaan een brug tussen vakinhoudelijke kennis en specifieke branchekennis. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau kunnen zij zowel non-profit als profit-organisaties van deskundig advies voorzien over beheer, migraties, (ver)nieuwbouw en procesverbetering.

Consultancy binnen WETEC kent onder andere de volgende vormen:

  • 1e gesprek; een kort onderzoek of gesprek is vaak de eerste stap in een traject waarbij aan verandering wordt gedacht. Hierbij vergelijken wij uw organisatie met marktgegevens en ⁄ of bewezen modellen. Zo krijgt u inzicht in de werkwijze, gedachtegang en doelmatigheid van uw IT – organisatie.
  • Advisering; Middels een vooraf gedefinieerde vraagstelling en ⁄ of gesprek waaruit de vragen naar voren komen, voorzien wij u van een resultaatgericht en gedegen advies. Vaktechnische, organisatorische en branchegerichte kennis en karakteristieken worden hierin gecombineerd.
  • Klankbordsessies; Onze consultants verzorgen discussies in groepsverband of individueel. Vicieuze denkcirkels worden op die manier doorbroken. Gedachtepatronen worden concreet gemaakt waarbij consensus als resultaat telt.

Een WETEC consultant communiceert gemakkelijk en helder en werkt zorgvuldig zaken uit. De toegevoegde waarde ligt in het initiëren van kansen en oplossingen van de opdrachtgevers. Hij gaat creatief om met het bedenken van praktische oplossingen, waarbij hij het resultaat telt. Hij beschikt over een sterk analytisch vermogen en kan complexe zaken duidelijk uiteenzetten en vormgeven op verschillende niveaus. Door zijn kennis en ervaring is hij een uitstekende sparringpartner voor de opdrachtgever. Daarnaast is de consultant een uitstekende proactieve teamspeler die zelfstandig kan opereren. Hij is bekend met de concepten en uitwerking van: Server omgevingen, Kantoorautomatisering, Voice over IP, Informatiebeveiliging, Storage, LAN, WAN, glasvezelnetwerken en van oplossingen voor ERP en aanverwante pakketten en in staat de daarbij behorende oplossingen uit te werken.

Interesse?
Voor meer informatie neemt u contact op met Weerts Technology B.V. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , +31 (0) 495 - 45 26 40).

CONTACT

Wetec Enterprise IT

Schoutlaan 12

6002 EA  Weert

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetec Solutions

Rodestraat 19

6286 AV Wittem

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven
Naar beneden