Menu

Advies

Op zoek naar een bedrijf dat U ondersteunt bij systeembeheer, installatie, consultancy of projectmanagement? Naast het leveren van complete infrastructuren, levert WETEC ook een uitgebreid portfolio aan diensten. Wij leveren advies over oplossingen voor het beheer van uw ICT omgeving, maar beschikken daarnaast ook over de expertise voor VDI-omgevingen, online diensten, clouddiensten, informatiebescherming, VOIP en beveiliging (back-up) voor ondernemers. Onze medewerkers voeren hun taak altijd uit met het welzijn van de klant voorop en schromen niet om advocaat van de duivel te spelen.

WETEC heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen en adviseren van ICT afdelingen binnen MKB/Enterprise organisaties. Door middel van gedegen advies zal uw ICT-omgeving worden geoptimaliseerd en zal uw bedrijf beter gaan functioneren. Het is onmogelijk om uw medewerkers, naast de standaard werkzaamheden, te voorzien van alle noodzakelijke IT trainingen/certificeringen. WETEC kan uw organisatie hierbij ontzorgen, zodat uw medewerkers zich op hun eigen expertisegebied kunnen richten. Wij bieden goede gekwalificeerde mensen voor ICT-werkzaamheden op vrijwel elk gewenst niveau. Wij kunnen u op ieder gewenst vlak adviseren en ondersteunen.

Bent u een ICT dienstverlener en wenst u advies m.b.t. project omgevingen? WETEC heeft ervaring in het ondersteunen van ICT dienstverleners en verzorgt u altijd van een snel en gedegen advies. Wij beschikken over de benodigde kennis van bijvoorbeeld IOPS berekeningen en SAP kengetallen, zodat u achteraf niet geconfronteerd wordt met een traag/niet werkende omgeving. Stel onze kennis op de proef, zodat wij gezamenlijk uw relatie kunnen voorzien van een optimaal functionerende omgeving!

WETEC, zoekt altijd naar de beste oplossing voor u !

Interesse?
Voor meer informatie neemt u contact op met Weerts Technology B.V. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , +31 (0) 495 - 45 26 40).

CONTACT

Wetec Enterprise IT

Schoutlaan 12

6002 EA  Weert

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wetec Solutions

Rodestraat 19

6286 AV Wittem

Postbus 10112

6000 GC Weert


Tel: +31 (0) 495 - 45 26 40

Fax: +31 (0) 495 - 45 25 20

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven
Naar beneden